Pengikut

Ahad, 26 Jun 2011

tangisan RINDU dalam BENCI .

HAIRY MOHAMMAD HELMI 

tinggal kenangan
(21-4-2008)


satu name yang sangat susah tok aku lupekan .. 
slame 3 tahun lebey  aku bercinte dengan diye .. 

TAPI ... pengakhiran nyee ??
PERPISAHAN jua yg terjadi ...
nak wat cam ne .. dah takdir.





ntah kenape .. hari nii aku tetibe teringgt dekat diye ..
yee .. aku tau . aku patot lupekan diye .

sebab skang nii aku dah ade "kasih cinta hati yg sangat aku sayang"
tapi ... ntah laah . NAPE laah haai .. 

susah tok delete smue memory aku dengan ko ?
K.E.N.A.P.E ???






sumpah ! aku rindukan ko .. 
tapi .. aku kene kuat . aku kene lupekan ko jugak .

yeee .. ko memang penah hadir & bahagiekan idop aku ...
tapi tuu semue dulu ...


aku rindukan ko ... tapi dalam mase yg same ..
aku benci sesangat kat ko ..
sebab ko dah wat aku merana .. 
sakit hati .. menangis tanpe henti ..



HEy !! yee ko HaiRy ... 
insan  yg penah aku SAYANG dulu !

ko tak penah pk kee cam nee perasaan aku mase ko tinggalkan aku dulu ?
PERNAH KO PK Semue tuuuu ??







Hey ! aku cume nak bagi tau ..
yee .. dulu aku syg kan ko ..
hampir setengah mati aku nak jadi gile biler putus ngan ko ..

ko tau ...
hancur JIWE aku ,,,

sakit sangt weyh ! sakit ! meraung aku kau tau tak ...??
aku tak dpt terime knyataan ..

bile putus ngan ko ...

ape salah aku sampai ko wat aku macam niih ??
6 bulan .... yeeerr . 6 bulan !! 





ko tau tak .selame tempoh tuu aku nih macam mayat hidup !!??
HIDOP AKU TAK TERURUS ... 
sampai aku jatuh sakit !!! ???


sampai nyeer hati ko wat aku cam niih !!! 
ko memang JAHAT !! FUCK !! FUCK !! ko buat aku macam pengemis !! 




hahahh ... so aku nak cakap .. 
TAHNIAH laah ... sebab dah berjaye wat idop aku musnah dulu ...
ITU DULU ...
 BUT NOW ! aku dah de kehidupan aku sendiri ...


dan aku da ade CINTA HATI aku sendiri ..
ko leeyh gi jaouh2 dari idop aku.





BYE - BYE KENANGAN LAME !!!!! 
HELLU _ HELLU MASE DEPAN KU ... 


past is past right ??

skang nii aku cintekan MOHD FAZRUL IKA SAHAJE ..
aku dah lupekan ko .. so , ko jangan datang balik lam idop aku ,, 


mohd fazrul ika .. saye sayangkan awak sangat2 .. 
diye cume kisah mase lalu saye ..
saye harap awak bleyh trime saye seadenye ..
saye hanye pertaruhkan kasih sayang dan cinte suci saye dekat awak .
saye harap bile saye ngan awak .. 
perkare pahit nii tak kan terjadi ..
HARAP KITE KEKAL SAMPAI BILE2 yee sayang :)



MOHD FAZRUL IKA & SURYANA


JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: