Pengikut

Sabtu, 20 Ogos 2011

asam garam kisah cinte kiter sygg

MESKI HATI TERLUKA , AKU TETAP TERSENYUM :)

awk ingat tak ? 19 ogos 2011 pkul 9.30 pgi ?
time ni awak kat dlm class . tarikh ni kiter gado . gado pasal someone ..
jujo sye ckap . awak sye tak suke awak rapat dngan dye . dah brape kali sye nak ckp kat awak ?
hati sye sakit sngt tau mase tuu .. * maaf , sye hanta mcg yg bukan2 kat awk =.='' *
sye tau sye slh .. maaf . emo sngt . 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

biase nyer setiap mase . tak lekang enpon dri sye . awk tau knape ?
sebb sye nak mcg ngan awk . sye rindukan awk . rindu yg teramt awk .
tapi hari tu sye jadi EGO ! sye ta mcg awk pun . sye marah kat awak !
*pegi keje . dah sampai tempat keje . time balik keje * biase sye akan mcg awak .
tapi hari tuu.. sye diamkan diri ~~

----------------------------------------------------------------------------------------------
AWAK . KALAU LAH AWAK TAU PERASAAN SAYE MASE TU ???

awak .. awk tau tak ?? sebenarnyer , hari tu . hampir berpuluh kali sye tngok enpon ?
sye tunggu MCG atau CALL dari awk ..
sye tunggu awk . tapi ? :( tade . sedihnyerr .
sye tahu awak still mara kan sye kan ?
time da nak dekat buke pose . sye trunkan EGO sye .
sye nak awk .. sye sygkan awk . sye tabole bile tade awk ..
sye send mcg kat awk * Slamat bebuke puase syggg ! muuaxh ! *
= muke BEKEDUT ! dlm aty , berharap yg teramat .. awk reply mcg tuu :) =

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Akhernyeerr ! satu mcg masok ! 
sye bukak ngan penuh hrpan mcg tu dri AWAK !
yuurrrp syggg .. mcg dari kamu *MUSYUK2 BB*
waaaaarrrgggg ! eppy nyer sye . hnye Tuhan yg tahu !
senyum selebar2 alam tahu ^__^ !
cukup dengan satu mcg , dah dpt jdi ubt rindu sye kat awk.
*tapi sye still sedih . prob kite ta slesai lgi . :(

------------------------------------------------------------------------------------------------------

20 OGOS 2011 5.45pgi .
sye baru balik dari saho kat lua ngan hana .
tetibe dapt call . YES ! dari kamu sygg ..
bahagie nyeer ... akhernye masalh kite slesai jugak :) !
thenggggss awak . sygg awak KETAD2 tau .

huhuhu ... suda ta gado laah ~
KEBAHAGIAN BERPIHAK KEPADAKU KEMBALI :)

| alhamdulillah berkat nasihat dan doa kwan2 ... sygg u all sesngt ♥ ! |

pTs : kalo pompuan tngah mara better jgn tanya mcam2 kan awak ?
nnti ntah pape bende merepek dye cakap ! awk . jgn ambek haty yeerr ^_^ 







JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: