Pengikut

Ahad, 7 Ogos 2011


Assalammualaikum :))
Korang!!!!! Rindu gilerrrrrrrr nak nampal entry baru kat blog + nak update blog mcm dulu! Tapi oleh sebab hal-hal yang tidak dapat dielakkan,sue berehat sebentar ye dari updated blog,melawat blog a.k.a blogwalking (hehe..) dan segala bagai la + berfacebooking (harap maklum,sekarang buka fb pun just tengok-tengok gitu je,maaf kalau ada yang terlepas pandang eh). 
Sayangggggg korang lah! muah2x! oppppssss! takleh,doseee.. kan tengah puasa! amboi!

Wokeh syg! Dikesempatan ini sue ingin mengucapkan :

Korang jangan mandai-mandai nak poteng puasa kalau takde sebab yang munasabah ye,kalau tak,tolak duit raya! hahhhh... tahu takut.. haahahaha! eleh,dah besor pun nak duit raya lagi ka?? (mcm cakap kat diri sendiri ler pulak...... aiseh!)
Dan belum terawal sangatkan nak ucapkan :
(p/s: mintak maaf kat owner yg sue amik jpeg selamat hari raya ni,nak cepat td,tak sempat nak usha blog,kalau terbaca,tinggalkan link ok :) tq)
1) Minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki.
2) Minta halal segala makan minum,segala benda pakai,wang ringgit. Kalau sue ada hutang kat awak yang membaca,beritahu ye. Kita manusia biasakan,kadang-kadang sering alpa.
3) Minta maaf zahir dan batin. Tegurlah sue kalau ada kekhilafan yang tidak disengajakan.
4) Minta duit raya ye. sue tak berkahwin lagi. Kalau boleh nak duit kaler merah,biru yang besar dan purple je. Biru yang kecik pun boleh tapi kasi tebal2 punya naaa... (besar tapak tangan,1Malaysia sue tadahkan.. haha!)
5) Buat MEREKA YANG SUE SAYANG! SUE TETAP SAYANG KORANG DUNIA DAN AKHIRAT...
6) Moga kita semua dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan diberkati oleh ALLAH sepanjang berada dekat dunia yang DIA pinjamkan ini.
7) Amin..................

Photobucket

JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: