Pengikut

Jumaat, 23 September 2011

Dapat keluarga angkat :)

assalammualikum ...


hari ni 23/9/2011 . last day aku keje kat ward female . ooouhh . sedihnye . tepakse tinggalkan semue pesakit yg dah lame aku jage . macam2 kerenah dieorg aku nampak .. :) eppy sangat dapat jage and jumpe dieorang.




eermm .. sangat . dan teramat sedih mase time dah nak balik keje ~ :(
aku pegi jumpe semue pesakitt yg aku dah jage ..
rase sebakk sangat2 . sebak ! sebak ! SEDIH !
tak sampai hati nak tinggalkan dieorang ,




majority dieorang pun sama ~ masing2 nak aku stay sane and jage dieorang lagi ..
last2.. ade yg mintak aku jadi anak angkat keluarga dieorang ~
WOwww ! sampai mcm tu skali . oke ~ aku trime jee . ape salahnyee kan ??




mmuuaaaxxxhhhhh really miss you all . tape makcik2 ... event sue da pindah ward lain , insyaALLAH . nnti bile free .. sue dtg melawat makcik okey :) .




p/s : tamo nangess tauuu makcik~ | sobb .. sobb .. last2 aku yg nagesss~ |



JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: