Pengikut

Sabtu, 24 September 2011

movie time !!!!

                                               


24/9/2011 . yeeaay ! hang ngan mmbe tengok cite nihh .. SUPERbeb cite nih . RUGI tak tngok !!


Suka Yana Samsudin dalam cerita ni. Comel gilaa. Dia comel dan lakonan dia dalam cerita ni pon comel. Pulak pulak kalau ada part dia dengan Shaheizy Sam. bertambah comel. Tetiba rasa nak jadi comel macam tu jugak :D


 Shaheizy Sam dengan Yana dalam ni sweet gila. Kalau dalam alam realiti ada laki bini macam tu mesti best gila. Sebab Yana tu sayang gila dekat Sam. Even dia sayang gila dekat Sam tu tapi dia izinkan jugak Sam tu kawen lain sebab depa tak ada anak. Part dia izinkan Sam kawen lain tu macam sedih jugak lah. Bergelinang air mata tengok. Even cerita ni kelakar, ada jugak maksud yang mendalam yang nak disampaikan


p/s : kalo boleyh aku nak jadi macam yana :) ! comel and sweet jee . jadi isteri mithali ! >.<






JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: