Pengikut

Rabu, 11 Januari 2012

AKU TAK SUKA LAH BILA GADUH DENGAN KAU !

9 JANUARY 2012

<---- sayang , tengok ... tangan aku berdarah sebab kau .

aku tak tau ape salah aku ... ape punca kita gaduh lagi , padehal kita baru je berbaik kan ?
kenape nii ? kau tahu kan tak lama lagi aku dah nak pegi posting dah ,  nanti mesti aku berjauhan dari kau .
aku tak nak laah tinggalkan kau dalam keadaan kita yang macam ni .
kalau boleh aku nak kita happy-happy jee.
aku dah letih laah nak bergaduh je dengan kau .
kenapa kau marah sangat dekat aku ? kenapa ?
kenapa kau tak terus je bagi tau dekat aku , ape salah aku ???



mungkin kau marah dekat aku sebab aku tak jadi nak keluar dengan kau malam tuu kan ?
perasaan aku berbelah bagi .. bukan dengan orang lain . tapi dengan mase depan aku sendiri ..
aku dah bagi tau kau . aku tak dapat nak ikut kau pegi klua sebab aku nak study , aku ada exam .
bukan nye aku dah tak nak keluar dengan kau . yee aku tau , kita dah lame sangat tak klua sama-sama ..
aku pun rindu sangat nak keluar dengan kau .. tapi bukan sekarang , aku tengah sebokk .
aku harap kau paham laah dengan keadaan aku ...

p/s : aku cume nak kau tau . aku sayangkan kau . aku tak de yang lain . selain kau .


JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: