Pengikut

Sabtu, 28 Januari 2012

HOLIDAY AT PORT DICKSON WIF MY LOVE

 yeeeeaaahh ! akhirnya. kami holiday bersama-sama di port dickson. percutian yang sangat BEST bagi aku . 
2 hari 1 malam macam tak cukup jee aku dengan kawan2 aku dekat sane . semue sweet memory antare aku dengan kau dekat sane aku tak kan lupekan sayang . and thankss sayang , 
kau dah bawak aku pegi bercuti . 
sumpah aku sayang kau . dekat sane teserlah kau caring gilerrr dekat aku . yee , aku makin sayang dekat kau! 
naah . Mmmmuuuaaaxxxh ! untuk kau sayang . 
*ambik cepatt sayang , simpan & jage elok2 tau . 
Tak terucap mcm mane aku nak gambarkan betape eppy nye aku dengan kau mase tuu . kau buat aku eppy sangat2 dekat sane sygg . oh yaa ! berat kan aku sygg ? kesian kau kena dukungg aku time  dekat pantai mase malam tuu . 
huhuhu ! aku dah makin jatuh CINTA lahh dengan kau . 


*to all my fwend , nah ! pic aku dengan kawan2 aku dekat sana . tatap puas2 wajah kegembiraan kami .

Pemandangan dari beranda rumah kami .



naik BANANA BOT memang TERBAIKK !



MUMMIA NASZ ! selamat disemadikan .



pengalaman best naikkan layang-layang



saya dan kekasih hati . muuaah !


pasangan sweet-sweet jerk ! LIKE


Pasangan GAYBOY MELETOP !



my boyfie :)


Tepi pantai waktu malam cari anak ketam .


keadaan rumah kami . ngeeee~ BERSEPAH !

** okeyy .. that's all . and sorry if sepanjang holiday tu aku ade wat salah dengan korang okey :)
thanks to : hani, syuk , zul , kila , alip , ain , akim , eqin , hakim , mirul , glabah , an , nasz , pijol , kak siti sebab korang dah join plan holiday kali ni .







JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: