Pengikut

Ahad, 29 Januari 2012

MISS MY FATHER :(

aaaaarrrrrgggggggghhhhh ...........
tencionnnnyeerrr ...
sejak akhir-akhir nii ayah aku asyik BZ . BZ . BZ jeerrkk . 
dah jarang nak luangkan mase dengan aku and adik-adik aku yang lain . 
GERAMNYERRR ..dulu ayah tak macam niii ... 
but noww ??



"sorry akk , ayah ada kerja " . 
" kak , ayah tak dapat nak join skali , ayah kerja "
DULU AYAH TAK PERNAH BAGI ALASAN 
YANG MACAM NI PUN ~~~~ 
tapi aku cube berPK lebih matang ,,, 
tak apalah , ayah aku sibuk dengan kerja die :)


urrrrmmmmm .. suke hati laah org nak cakap ape . 
tapi aku dengan ayah aku memang rapat .
aku lagi rapat dengan ayah bebanding dengan mak aku . biasa laah . 

mak aku kuat bebel , 
HAHHAH~ *sorry mak , itu fakta .. tapi akk tetap sayang mak *



ayah , kalo laah ayah tau ,,
yang akak rindu nak luangkan mase dengan 
ayah lagi macam dulu :(
akak rindu nak habiskan mase dengan ayah .. macam dulu , 
dulu bila weekend jee . ayah selalu ajak akk buat macam2 aktiviti .
tiap2 minggu , kite mesti tak pernah melekat dekat rumah kan ? 

akk selalu ingat , 
dulu ayah selalu ajak akk pegi mancing ikan siakap , 


tak pun kita pegi mancing udang galah . 
tak pun ayah ajak akk pegi main pain ball :) 
wooww .. best sangat semue kenangan tuu . 


mane pegi ayah akk yang 
ROCK and ROLL tuuu ??? :(
ayah aku ni dulu jiwa remaja gila .
sportingggg gileerr . semue membe2 aku 
boleyh go onn dengan ayah aku ...


uurrrmmmmm ~~~ 
rindu nyeerr nak hangout dengan ayah lagii :( 

miss youu so much . 
you are my HERO DAD . forever~


okey . ni super hero saya :) .
comel kan ? handsome .
so sweet ^_^



JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: