Pengikut

Rabu, 25 Januari 2012

PICNIC WIF MY LOVE LOVE LOVE !!

TARIKH : 15 JANUARY 2012
LOKASI : SG. KACHING , SELAYANG .
WIF : ARUL , HANI , BLABA , ALEP .


kami belime tanpe dirancang pegi picnic kat sg.kaching petang tu .
sumpah bosan dok hostel . that's why kami tetibe wat plan gile pegi jalan-jalan .
but alhamdulillah , perjalanan kami berjalan lancar .
kami semue heppy sangat-sangat ! tak rugi kami pegi sane .
and thankss kat semue kawan-kawan yang dah sudi ikutt oke :)



makan ! makan ! makan !


Ni first time aku pegi picnic dengan dye tau .




sebelum mandi kena possing dulu :D






kesian hani , tak pandai berenang , so .
dye juz lepak kat air terjun kecik ni jee :)


peasan sue : TERIMA KASIH dekat syukrie sebab dah sponsor kereta untuk kamii :)
**To my DeaR : Mmmuaaaaxxhh !!
thankss sayang , dah Luangkan mase kau dengan aku . aku eppy sangat2.














JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: