Pengikut

Isnin, 30 Januari 2012

rindukan korang semue :(



kenangan terindah yang tak dapat aku lupekan 
adelah kenal dengan korang semue .
aku sayang kan korang semue , 

walaupun kite semue kenal tak lame ... 
tapi kite rapat antare satu dengan yang lain . 
dah macam adik-beradik .
semuenyer bermule dengan tarikh 8 MEI 2010 . 

cinta kami berputik dekat DAMAI COURT .
kami special siket satu rumah cume ade 9 orang je .
sebabkan kami rapat , kami ade gelaran masing-masing . 

tak panggil name pun .. panggil name manje jerk :P



lina (along) , yaya (mama) , hana (angah) , 
finas (alang) , hani (adik) , sha (achik) , 
sue (ateh) ,mimi (ude) .
hidup kami rase complixx sangat2 . tiap2 hari kami habiskan mase bersame . tapi kegembiraan kami ni tak kekal lame :( . 
sedih sangat2 .. bila kami yg ambik couse NURSING & MLT terpakse pindah . 






sumpah sedih sangat . start dari kami pindah sampai sekarang , 

kite semue dah jarang contact kan ?
ape punce nyee pun tak tau laaah . 





tapi cume satu yg sue nak korang tau ...
sue (ateh) rindukan sangat-sangat kenangan kite 

dekat DAMAI dulu . sampai bile-bile kenangan ni tak kan sue lupekan . pape pun thanks dah jadi kawan sue . 




sygggg korang semue . hope satu hari nanti kite semue dapat bekumpul macam mule-mule kite jumpe dulu okey . muuuaaxxh !




JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: