Pengikut

Khamis, 2 Februari 2012

B . maafkan BB sayangg ~



*SEKELIP MATE SEMUE BOLEH BERUBAH .*

hanye itu yang mampu aku cakap . 

ari ni sedih sangat - sangat .
malam nii kite turun makan macam biase kat kedai afzhal tu . kite eppy-eppy jee .
semue nye bejalan dengan lancar kan syg ? sampai laah aku terime satu CALL . 


kau dah mule buat muke pelik , bile aku becakap dengan org tu . 

YE , syg ... lelaki yang CALL aku tu .
kau mintak phone aku , kau nak ckp dengan lelaki tu . 

tapi aku tak nak bagi ... sorry syg , bukan aku nak sorok ape-ape dari kau . 
cume aku tak nak besar2 masalah . dye tu cume x-bf mmbe aku . 
aku pun x tau kenape tibe-tibe dye contact aku . 


aku tak berape suke laki tu call aku . aku tak suke dye kacau aku . 
tapi dalam mase yang same ...  aku tak nak laah kau ckp yg bukan2 dekat dye . 
nnti dye ckp aku ni kurang aja pulak ,
sygg . aku tau salah aku .. aku mintakk maaf sangat - sangat :( . 

SUMPAH sayang . aku tak de pape pun dengan lelaki tuu . 
aku tak kenal dye sngt pun .
juz tau cengitu jeee . 


aku mintaak maaf sangat2 dah wat kau marah malam nii .
aku dah cube nak minak maafkan kat kau tadi syg , tapi kau TEPIS tanggan aku .
sumpah sentapp sangat-sangat :( . 

sedih gilerrr bile kau tepis tanggan aku tadii~ 


sebelum nie kau tak penah pun buat macam tu dekat aku kan ? 
sentap sangat2 ... sedih syygg . kau dah tak syg aku lagi ke ????????? :(
sriyezz rase nak nangess mase kau buat mcm tu dekat aku . 

kau tau sendiri kan yang awek kau nii nih cengeng ?? cepat menangisss (T.T)

AKU CUME SAYANG KAU sORANG JE ... laki tu takde kaitan dengan aku pun . 

JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: