Pengikut

Ahad, 19 Februari 2012

LAYANAN KAU LAIN SANGAT SAYANG -_-

SI GENDUT KU 



ayoooyooo ~
betol keee ni buah aty aku niih ? 
PELIK semacam jee perangai kau -,-
okeeyh ... lepas kejadian yang berlaku dekat aku di JB .
balik-balik KL jeee . aku dapat jumpe kau ^_^
sriyezzz gembire tak terkate syg . 
eppy sangat aku dapat jumpe kau . 
rase SAKIT yang aku tanggung pun macam ilang jerrk .

tapi aku sedih laah jugak . mase kau hanta aku balik umah tu ~ 
kau mcm wat lex jerrp . padehal aku dah tak dpt jumpe kau esok . 
eerrrmm . sampai aku tnye kat kau kan ? 
"pegi mcm tu je ke B?"
sebenanye kalo bley aku nak habiskan mase aku ngan kau . sementare family aku dtg ambikk . tapi kau ckp . 
kau nak aku rest -,-


then , mase aku dekat rumah ... sumpah aku RINDU sangat dekat kau tau takkk .... kalo boleh aku nak je balik kat k.i jumpe kau .
aku try mcg kau , tak sangke pulak aku .... kau balas mcg aku :)
waahh ! eppy gilerr aku .. cepat pulak tu kau reply mcg aku . 
biase nyerr ... kau reply mcg aku mcg siput bawak anak 10 atas badan jee kau reply mcg aku kan ? 
hahahahha ...... LAMBAT SANGAT -_-


mase aku sakit tuu .. kau layan aku baik sangat sayang..
eerrrrmmm . tekejut jugak aku .. kau layan je semue kerenah aku kan ? mase tuuu , aku ni dah macam FALL IN LOVE je ngan kau buat kali keDUE ... wahhh ! gitu ... 


pppsstt : aku suke kau mcm tu sygg :)

JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: