Pengikut

Rabu, 1 Februari 2012

POSTING DEKAT HOSPITAL SULTANAH AMINAH JOHOR BAHRU .


4 - 2 - 2012 , 9 pagi . aku akan betolak pegi JB . kena posting dekat sane sebulan .
uuurrmm .. memang dah jadi adat student NURSING dapat travel free tiap-tiap semester , 
pakej lagi tuu . tempat tinggal dan pengangkutan disediakan :D . HAHAHAHAH ~

uuurrrrmm ... buat - buat eppy nak pegi sane . padehal ... aku rase sedih sangat-sangat .
rase macam tak nak pegi pun ade jugak . yeee laah .
 aku kena pegi sane dan tinggalkan buah hati sorg-sorg dekat KL nii ??
 OMG ~ apeee laaaah yg akan jadi nantikan mase aku tak ade kat sini :( .
tapi mcm selalu . aku tak suke PK negative pasal pakwe gendut aku nii . 
kena CHILL jeer  aku percayekan dye. dan aku tau . dye memang sayangkan aku .
 HAHAHA . yeerr , aku yakin tuu :)

SAYANG !
mase aku tak ade nanti kau jangan nak mengatal mengedik dengan perempuan lain pulak dekat sini yerr .
ingat , aku tak suke kau buat aku macam tu , pasal aku ... kau tak payah risau laah . sedaye upaye aku akan cube tak tergode dengan mane-mane lelaki dekat sane oke .
PROMISE k ... jangan buat yang bukan-bukan dekat sini mase aku tak ade :( .
and tak lupe jugakk , jgn lupe makan and jage diri elok-elok ye syg .
blaja tuu fokuss .. jgn ingat nak main DOTA jeee . jgn selalu tido lambat tau .

and , ape yang pasti .. mase kat sane ,, 
mesti aku RINDU dekat kau ~ gggrrrrrrr ...
saba oke . sebulan jee pun . lepas sebulan kite jumpe balik ye sygg .
mase aku balik sini nnti jgn kau bagi 
aku MADU sudah . 
memang aku lempang-lempang muka kau sygg .
hahahah ... TAKE NOTE . warning untuk awak tuu ..
*walaupun aku tak ade , mata-mata aku banyak sygg .

-aku dah bagi sepenuh kepercayaan aku dekat kau selame ni . so, aku harap kau jgn sia-siakan sygg .
leebiiiyuuu sooo muchh gendutt . mmuaaxxh !


JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: