Pengikut

Rabu, 1 Februari 2012

Program fellow city university college of sience and technology

helluu ... hellu ...
hahaha .. aktiviti ni dah lamedah aku join , 
tapi aku baru nak masok kan dalam blog =,=
okey . seramai 10 orang student telah dipilih untuk join aktiviti ni . 
( sue , hafsah , syarifah , yuna , quratunain , wasiq , jeman , shima , iyaa , and sorang lagi x kenal )


ini lah antare yang menyertai aktiviti tu :)

aktiviti nii kami buat dekat DATARAN SHAH ALAM :) . 
yeeaaahhh . sangat-sangat cool aktiviti dye . kami kena berdebatt ! oouuhhh ~ HAHAHA


JUM CHEK PENDENGARAN MASING-MASING .
game telephone buruk .


COOL . keluarkan idea masing-masing .

okeyh ! pung . pang . pung . pang . 
penat dah kami berdebat . aktiviti yang lain semue dah buat . 
make berakhirlah sesi program fellow bersame lecture . 
Laaaarhhh ~ awalnye nak balik kan ?? 
so , kami geng perempuan dengan noty nyerr ajak LECTURE kami 
pegi jalan-jalan dekat ICT . 
hahahah ... kire DATING gituu =,= .
lecture kami pulak on jee . pe lagii ? JOOOM LAH GERAK .


hahaha .. dah sedie nak gerak pergi ICT :)


oke . dah sampai ICT . snap dulu ..


kami memang kaki snap gambar :)


fun sangat-sangat main game dekat sane . 


oraaitt , sebelum kami balik .. singgah kedai cenderahati dulu :)
shoppingg time ,


lepass dah puas pusing-pusing satu tempat ICT tuu . kaki pun dah  tak larat nak jalan .
kami pun balik laah asrama kami .
sampai asrama pukul 1.30 malam .
wah . sangat COOL . dating dengan LECTURE .

*okeyy . pape pun thengss to all my friend . muuaaxh ! memang fun babe .





JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: