Pengikut

Sabtu, 4 Februari 2012

SEDIH TAK TERKATE :(




aaaaaaaaaarrrrrgggg ~~
streeesss . sedih . gerammmm . hampenyerrr perasaan aku .
kau kate nak ade mase aku berangkat pegi ...


tapi mane kau time aku nak pegii tu syg ? 

mane ?
kau ingkar janji kau sygg . aku dah call kau 

lebih dari 50 kali tau . 

kau dah buat aku tertunggu-tunggu tau tak .
sumpah . perasaan aku tak tenang mase nak tinggalkan hostel tadi . kat kepale aku dok pk pasal kau jeerr . 



sampai nyerr hati kau wat aku macam niie :( . 
sedih tau tak . aku cube jadi kuat . 
aku cube tok jadi tabah .. 
aku cube tok eppy kan diri 
aku walaupun tanpe kau disisi . tapi aku tak mampu sayang . 


aku tak mampu . aku tak mampu nak tipu perasaan aku . 
aku nak kau ade mase aku pegi tuu .
tu kan kali terakhir kite dapat jumpee :( . sedih ...   



sampai menitiss air mate aku sayang pk kan pasal nie .. 
uurrmm , EMONYER aku .
yeer . memang pun . aku nak orang yang aku sayang 

ade dengan aku . tapi ?? 
kau tak de pun :( totally 100% SEDIH .




JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: