Pengikut

Jumaat, 3 Februari 2012

you cine kee ?? (?.?)



ASSALAMMUALAIKUM :)

oke . hari ni mase nak pegi class pagi tadi 

aku kena TEGUR dengan pak cik guard hostel aku .
" hey , amoii . you ni cine ea ? tak pun orang taiwan ea??  "

MUKE aku outomatik BERKERUTT >.<'' . 

ALLAH , awat laah jauh menyempang ke TAIWAN ?
bukan laaa pak cik . saye melayu laah ... 

 kenape ? 
muke you macam org cine laah .. (Y) 
mate sepet , putih , kecik ,tak pakai tudung pulak tuu . 
hahahahahah ..... pak cik . memang laaah . 
saye ni boleh dikatekan memang ade darah cine sikett .
nenek saye cine laah pakcik :) .
saye dah lame perhatikan you , tapi segan nak tanye ...
haaadoiihh -,- . macam-macam laah kerenah 

pak cik guard kolej aku niie .
tapi tak dapat nak dinafikan laaah . memang ramai yg selalu TEGUR & TANYA MCM TU DEKAT AKU .
letihh nak menjawap .... 
saya MELAYU . BUKAN TOTALY CINE . cume nenek aku jee yg CINE nyerrr :)
gambar aku free hair & bertudung .
*oke ! mate aku memang cengitu eh . sepet je ...
and betambah kecik bile aku senyum :)





JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: