Pengikut

Isnin, 23 April 2012

SETELAH SEKIAN LAMA :)



ASSALAMMUALAIKUM (^_^)






heeyy my lovely blog .... aku nak share story sikettt niii . 
tentang aku dan si jantung hati :)
semalam 22 april 2012 8.43pm , tibe2 aku dapat mcg dari dye . 
" BB cepat lah reply mcg , nak cakap something nie ~ ase nak nanges pun ade -.-"


Duppp .... Daappp ..... Duppppp ... Daappp Jantung Aku ...
lepasss bace mcg dari dye tuuuu ~
macam2 dah dalam pale aku nihhh pk . 

ape bende yang dye nak cakapkan ..


aku terusss call dye tanye kenape (Y) ?
yee laa . sape tak risau kan dapat mcg mcm tuu .


tao2 biLe call . dye cakap pasal BANTAL ! 
Hahahaha act , aku penah bagi dye satu bantal yg SPECIAL BAGI AKU  :D

aku soh dye jadikan iu bantal tempat 

MENGUKIR PETA DUNIA yang indah-indah belaka . HAHAHA``
uuurrmm ... dalam bahase sweet sour nyerr 
" pengganti diri aku bile aku tade ngan dye (^_^) 
sygg , bile aku tade dengan kau . amek bantal tuuu , PELUk bantal erat-erat , kuat-kuat ciiuuuumm bantal tuu taooo . "




bantal tu aku anggap SPECIAL sebab , bantal tu aku TEMPAH . Terpampang gambar kau ngan aku dekat bantal tuu kan sayang (^_^) . biaa kau tak lupakan aku . 
so 24jam kau boleh tengok muka aku .


aku ingat mula nak bagi macam tu je , 
tapi dapat idea dari kawan class soh cover dengan sarung bantal biase dekat luar , then tengok ... brape lame baru Bf kau perasan wujudnyer sesuatu yang SPECIAL disebalik bantal tuu^^


HOHOHOHO .... dye cakap dye terharu sangat dapat bantal tuuu. ape lagi bile dapat tau , ape yg ade disebalik sarung bantal biase tuuu . syggg , JUJUR ... aku pun ikutt eppy sangat bile denga kau cakap macam tuuu . aku akan cube sedaye upaye aku tok buat orang2 yang aku sayang bahagia & gembire selalu.
semue yang aku lakukan tuuu atas sebab 
AKU IKHLAS SAYANGKAN KAU B (^_^)







Ni laah bantal yang akan jadi pengganti diri aku .
* ignore kan yang hijau tu . tu bantal peneman dikala aku nangis :)







JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: