Pengikut

Ahad, 20 Mei 2012

Aku bukan yang terbaik :(

ASSALAMMUALAIKUM (^_^) !


hey semue ^^ ! nak stOrY MorrY niii` (T.T)
okeyyy , nampak kan ??
 dari tajuk je dah dapat bayangkan ape yg sue nak STORY kan nie .


ActuaLLy , sue nak cite pasal rase sedih 
yang sue tengah rase sekarang niie .mungkin bagi korang 
"alaaaa~biasel letuuw " "kecoh lebih lah minah ni?" 

WHATEVER laah ape pun yg korang PK . sue tak PEDULIK pun !

uurrrrmm . korang penah rase perasaan SERBA SALAH TAK 
dekat someone yang korang sayang ?
Orang yang bermakne dalam hidop korang ?
SEBENARNYE~ itu laah yang sue rase :(


sue rase serba salah sangat dengan aRuL ~
dye penah bagi tau nak jumpe parent sue .
but sue jawab "sorry sayang . mb bukan skang masenye~ . orang tak ready agy . hope paham"


YaALLAH ! ape yg aku dah jawab tuuu ??!!!
SURYANA !
mesti arul terase giler kan ? aku paham tuu ~ aku cube tok paham ~
tapi KALAU je laah dye paham keadaan aku :(
KALAU laah dye PAHAM keadaan aku ~


Selepas putus dengan EX-BF aku dulu , 
aku terus bejanji dekat dri sendiri , yang aku hanye 
akan kenal kan dekat parents aku 
BAKAL ORANG YANG MENJADI HALAL bagi aku .


( AKU DAH SET , HANYE AKAN BERTUNANG , 
BERKAHWIN OR WHATEVER LEPAS AKU DAPAT KERJA TETAP !)


hope kau paham sayang . aku dah tak nak pekare yang 
pernah aku lalui dulu berulang balik .
pelbagai rancangan pernah dibuat tapi akhirnya ??

SHIT !
RASE TU SAKIT ! RASE YANG TERAMAT MALU !

*aku tak nak terputus ditengah jalan lagi ~
sejujurnye , seikhlas hati aku , 
aku dah betul2 ikhlas sayangkan kau .
baik buruk kau ~ aku terime seadanya diri kau .
cume aku nak tanye kau ... 

*MAMPU KE UNTUK KAU TERIMA AKU SEADANYA DIRI AKU ?
*SANGGUP KAU JAGA HATI DAN PERASAAN AKU ?
*MAMPU KAU NAK TERIMA SELURUH AHLI KELUARGA AKU ?
MAMPU KE ?? 


* Banyak lagi yang belum kau tahu tentang
 siapa diri aku yang sebenarnye ,
apa yang kau tahu sekarang ni hanya 60% dari kisah hidup aku .
aku nak luahkan dekat kau . aku nak kau cube paham ~ 

TAPI .... 
kau selalu macam tak ambik berat pasal hal ni ..



#YAALLAH ~ APE PATUT AKU BUAT NIE ??? 





JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

2 ulasan:

juju wawa berkata...

kalau die betul-2 ikhlas & sayangkan sue , die akan paham keadaan sue . kalau die tak care pasal nie , mungkin tu kekurangan die & sue kene paham die . * sekadar memberi nasihat * :)

chue blueberry berkata...

juju wawa : thanks fwend blogger :)
huhuhuhu ... tak pasal2 kena bace entry panjang yang sekadar nak share problem :) . uuurrmmm ~ sue tengah cube memahami ape yang belum sue faham ttng keadaan dye . sue harap sangat2 , dye dapat paham keadaan sue .. btw , thanks skali agy . dah bagi nasihat .