Pengikut

Selasa, 1 Mei 2012

HAPPY ANNIVERSARY

ASSALAMMUALAIKUM  (^_^)






eheemmmm ! makin berbungga-bungga hati aku niie  (^_^)
tengok tajuk pun korang dahh tau kan kali nii nak tulis ENTRY pasal ape ?
yeeeeaaa ... aku nak tukis pasal ANNIVERSARY aku dengan si MUSYUk kesayangan aku .


Syukur alhamdulillah . pejam celik , pejam celik , tak sangke kami dah SETAHUN bersama :)
macam-macam bende kami dah lalui bersama . susah senang same-same . 
satu tarikh keramat bagi aku , (28/4/2011 -28/4/2012) . perasaan sayang , cinta dan rindu kami menyatu . Lame kan ? harap hubungan kami kekal sampai Bile-bile ~ amiiinn :)


MOHD FAZRUL IKA , yeeeaaaa .... cume satu name ni je yang ade lam aty aku . aku sayang kan kau sangat2 . tak kire ape yang jadi , tak peduli ape orang nak cakap . perasaan aku dekat kau tak kan pernah berubah , AKU SAYANG , CINTA & RINDUKAN KAU . FULL STOP !


27-4-2012 , JUMAAT , KASTURI IDAMAN .


sayang , aku tak kan pernah lupekan setiap detik yang kite lalui hari tuu ~
so sweet sygg :) . petang tu kau ajak aku keluar , aku sampai awal dekat hostel kite . tak nak lambat . nanti kau lame tunggu aku . tapi aku still jugak lambat kan sayang ? HUHUHU . cari wallet punye pasaL .
keluar je dari pintu rumah . aku dah nampak kau ~ YAALLAH , sumpah , TERUBAT RINDU aku nii dekat kau sayang .


ini lah teddy bear purplr yang comel tuu .


kau bagi SURPRISE !!! oouuh , TEDDY BEAR PURPLE . COMEL sangat . LEMBUTT ~
sumpah sayang .... terharu yang teramat . aku rase macam nak menagis je mase tu . OOpppppsss ! sorry , aku peluk kau kuat sangat mase tuuu .
aku rase nak menjerit . aku bahagie sangat . SUMPAH AKU SAyANG KAU SAMPAI MATi !


aku akan ingat peristiwe nii ~ sweet souR sangat  . 
aku suke ! aku suke ! aku suke sayanggggg ~


Mulai saat ni . teddy bear purple ni yang akan jadi peneman tido baru sue .
sue akan ciummm , pelukkk teddy bear ni setiap kali rindu dekat dye :)
huhuhu , to my bantal busuk . aku tak akan lupekan kau :)


______________________________________________________
                 -   AKAN SENTIASE DIINGATAN AKU  -


KAU  : syggg , ape kat rambut tuu ? "sambil buat muke"
AKU : huh ? ade ape B kat rambut ?nampak SAKAI eh -,-  
            tolong betulkan B ~
            " errrrr~ jgn laah tego , tau serabai . malu lah aku"
KAU : meh sini B betulkan . kau pegang rambut aku ... tetibe kau tunjuk     CINCIN dekat aku O_O
AKU : huh ? ape niie B ~ " senyummmm selebar-lebar alam ^___^"
KAU : untuk BB ~ happy anniversary sayang :). " zaaapp ! hinggap satu       kiss dekat kening aku *_*
AKU : muuuaaaah ! thankss sayang . cantik nye CINCIN Ni . BB suke . thanks B .
KAU : Mestilah . untuk BB kan . same dengan B ni . 
                    " CINCIN COUPLE"


CINCIN COUPLE DARI SIDIA :) . B , AKU AKAN JAGA ELOK-ELOK .
TAKAN ADE ORANG LAIN YANG AKAN
GANTI TEMPAT KAU DALAM HATI AKU .




ikhlas dari hati : sayang ! aku bahagie sangat dengan kau . rase sangat-sangat diHARGAI . aku janji sayang , aku akan jage setiap pemberian kau ni baik-baik . macam mane aku jage perasaan sayang aku dekat kau selame ni . B , kau ROMENTIK sangat lahhh hari tuuuu , you make me fall in love again . again , and again !

Bear Ni pakai baju LAST kami DATING .
yang putih tu album kami . FULL dengan gambar KAMI .
Semue kengan bersame mestilah disimpan baik-baik :)

To all my lovely friend ~ 
Doakan KEBAHAGIAN Aku dengan Sidia Yeeaa . 
aku harap hubungan kami nii kekal sampai bile-bile . sayang , aku harap kite semakin tabah dan matang dalam menepuh dugaan yang akan datang :)


Mohd Fazrul Ika , hati aku sepenuhnya untuk kau . aku harap kau satu-satunye hingga akhir nafasku nanti .. 











JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

3 ulasan:

chue blueberry berkata...

mohd fazrul ika , tiap2 hari aku berdoa untuk kite tau :)

" yaAllah , tetapkan lah hati aku dan hatinya agar tidak berpaling pada hati yang Lain ~ amin"

aku bersyukur sangat ,hubungan kite kekal sehingga ke hari ini :)

♕ Mr.IX ♂ berkata...

bila Encik BB nak masuk minang? ;-P

p/s: done visit and follow....

lolipop_oreo berkata...

sweetnye korung... semoga bahagia selamanya taw..