Pengikut

Sabtu, 7 Julai 2012

3/7/2012

ASSALAMMUALAIKUM (^_^) 


Dah lame sangat rase nye tak MengUPDATE blogg kesayang aku nie :)
hey ! blogg . pe kaba ? MISS YOU SO MUCH ! muuuaaahhh .

okey . kali ni aku nak buat entry pasal aku ngan siDIA lah .
sape lagi ? memang tu je keje aku . eerrrrkk !
ape ? korang BOSAN ?! DO I CARE ? 



korang bosan . tekan je butang UNFOLLOW , 
tak payah Bace entry aku ni okey .
(*ooppppsss . kerekkk sudaa )

nampak tak tarikh 3/7/2012 tuh ?? baru lagi kowtt (^_^). 

ni yang aku nak story ni .. 

eeerrmm . petang tuu aku habis class pukul 4 . 

sampai umah 4.30 ptg .
balik2 umah . tukar baju , basuh muka , 

aku terus membuta tak ingat DUNIA . peerrggh !
syiioookk habisss . sampai NGENCESS ! hahahaha ...


tupp .. tuupp .. nak dekat magrib aku dapat satu SMS (^_^) !
dah agak dah .. dari BOTAK KESAYANGAN aku ..

" bb . siap2 . mlm nanti kita keluar okey :) . dalam pukul 8 "
ahaaaa ... aku hanya mampu senyum lebar . jyeeaahhh ! 

aku ade DATE :D !

# tengok jam . 7.45, HUH ! 

ambik towel terus masuk bilik air , then siap . 
turun bawah then jumpe dye . time dah nak gerak baru aku tanye . 


___________________________________________________

aku : " b , kite nak pegi mane ? "
dye : " kite pegi uptown , danau "
aku : ehh. jauh nye , buat ape ?"
dye : kite pegi cari ayam uncle bob awak tu lah . dari ritu awak mintak kan , b kan dah janji :)
aku : wahhh ! TERHARUNYERRR (*__*) 

____________________________________________________

sepanjang perjalan kami happy jerrp ! tapi sampai2 danau jee , 

danau TUTUP . aduuuihh . sedikit kecewa lah jugak . tapi tape . 
aku dah nampak pengorbanan dye kat sane :) . sokay . lepak uptown KD je laah .

--------------------------------------------------------------------------



semase dalam perjalanan balik . dye pegi bawak moto laju (-.-) |meter moto 100>km/jam| . 
rasa nak tercabut dah nyawa aku nihh tau tak ... 
(*kau nak bunuh aku ke ape ?)

aaaargghhhh ! tak pasal2 buat aku naik angin  , 

huh ! kan dah kena marah dengan aku . 
kan mood aku dah hilang . fuuuhhh ! 
aku tade MOOD dah nak gelak sakan dengan kau lagi . 
aku dah MERAJUK !
(*eeerrrrrrr , weyh . cepat laaaaah pujuk akuuu (~_~)'



malam tuuu , aku gadoh ngan dye kat UPTOWN .

dah macam buat drama HINDUSTAN laah . men lari2 .. 
kau cube pujuk aku . tapi . masa tu , aku tengah marah betul .. 
EGO aku pun tinggi sangat kan sayang ?

kite gadoh sampai laah dekat hostel kan ? 
hiisshhh ! marah betul aku dekat kau mase tu ..
aku rase macam kau ni dah tak sayang dekat aku jee .. yelah , sebab kau dah buat bende yang kau terang2 tau aku TAK SUKE ! 



kau hanta aku sampai dekat depan pintu umah , 
kau nak salam aku ~
tapi aku buat BODOH je dekat kau kan ?
(* iissshh ! tak sangkenyee , KEJAM JUGAK AKU NI . 

SUE APE KAU BUAT NI ! )

sayang .... aku mintak maaf dah buat kau macam tu malam tu . 

aku marah sangat . ego aku tinggi sangat .
ntah kenape aku rase susah sangat  nak terima MAAF dari kau .


aku tak puas hati sangat dekat kau malam tu . 

kau pulak mesti kecik hati kan sayang , sebab aku tak sambut pun tangan yang kau hulur kan tuu .
kau tau yang aku tengah marah . 

aku nampak muka kau sedih sangat .. maaf sayang , maaf ,
dah buat kau macam tu . kau pun pegi dari umah aku . baru sekerat jalan kau pegi . aku dah menjerit !

aku rase jiwe aku tak tenang sangat malam tu , 

aku rase macam nak memberontak jeee .
aku nak NEKAD nak keluar merayap sorang2 

pukul 1.30 pagi hari tu , 

iissshh ! bodoh nyerr aku ! aku lansung tak PK bahaye kat lua sane kalau aku kelua sorang2 ..
aku terus jalan laju2 nak pegi dekat lift . belum sempat lagi aku pegi . kau dah tahan aku . kau marah aku . kau tolak aku kan sayang ?? sayang ,,, sakit sangat tangan aku malam tu -.- .

kau marah aku nak keluar rumah sorang , kau halang aku . kau pujuk aku . tapi aku ni DEGIL orangnyer ...
aku tolak kau balik . aku tengking kau . aku herdik kau . aku maki kau . aku pukul kau . aku sepak kau kan sayang ??? 



(* issshhh ! yaALLAH ! emosi nyerr aku malam tu ..
 jahat nye aku sayang . b , bb mintak maaf sayang , bb diluar kawalan .. :\ bb mintak maaf , dalam keadaan aku yang macam tuu )


kau tak balas balik pun ape yang aku dah buat dekat kau kan ? kau tak marah aku pun ... kau tak tengking aku pun ... kau tak maki2 aku punn ... tapi kau peluk aku , kau pegang pale aku then cakap  
" B SAYANG KAN BB " please jangan buat B macam nie .



tapi . EGO aku tinggi sangat kan ... 
ape dah jadi dengan aku malam tu pun tak tau lah . 
macam dah kena RASUK jee ..
memberontak betul aku ... nasib baik laah malam tuu kau COOL jeekan sayang . 


kau cube pujuk aku balik rumah ... kau mintak maaf dengan ape yang kau dah buat dekat aku . sampai buat mood aku hilang .. 

aku nampak muke kau rase bersalah sangat mlam tuu .. 
kau luahkan perasaan kau dekat aku .. sampai kauu ********..... pujuk aku masuk rumah , sebab kau risau kan aku . 
heerrrmm , yaALLAH . ape aku dah buat nii ???

BERDOSANYERR aku dekat kau . aku tak patut HUKUM kau sampai macam tuu sekali kan ?
sayang ,,,,, teruk nyer aku nihhh. maaf . aku mintak maaf sangat2 ...
aku pun sayang kan kau jugak . cume aku rase terkilan sebab kau buat benda yang aku tak suke .. 



bile PK balik , mase diri aku dah tenang , yaALLAH , 
betape bute nyer aku malam tu tak nampak . betape sayang nye kau dekat aku kan ? betul cakap kawan aku . susah nak dapat kan lelaki yang sanggup bekorban untuk kite sue . ape lagi yang sampai menangis depan kite mase luahkan perasaan sayang dye dekat kite . lelaki sifat nye EGO , tapi malam tuu . kau buang semue EGO kau kan sayang , kau still belembut dengan aku yang dah kasar dengan kau  ,  sepatutnye aku hargai kau . tapi malam tuu . aku buat kau macam tuu pulak . MAAF sayang .

aku cume nak kau tau . AKU SAYANG KAN KAU SANGAT2 , 

AKU TAK NAK KEHILANGAN KAU B . 











JADI DIRI SENDIRI ITU LEBIH BAIK :) ^_^

Tiada ulasan: